A Nemzetgazdasági Minisztérium - Munkavédelmi Főosztály és Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály Honlapja

Keresés:

Hirdetmények

sm_irotoll

HIRDETMÉNYEK
 

  • 2017.10.13. - A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatalának hirdetménye az ERFARET Erdő- és Fahasznosítási Tudásközpont Nonprofit Kft.-t illetően.
  • 2017.10.13. - A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatalának hirdetménye a "KIS-TÉS PARK” Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t illetően.
  • 2017.10.05. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye a Flyerland Hungary Kft.-t illetően.
  • 2017.10.05. - A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának hirdetménye a Vastéka 13 Kft.-t illetően.
  • 2017.10.04. - A Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatalának hirdetménye a Fantastic Five Group Kft.-t illetően.
  • 2017.09.28. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházai Járási Hivatalának hirdetménye Szilágyi Tibor ügyfelet illetően.


(Megnyitási probléma esetén a Letöltéssegéd menüpontban frissítse az Adobe Reader programját).


Bemutatkozás

A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalok munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervét jelölte ki. A fővárosi és megyei kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerveinek munkavédelmi, illetve munkaügyi felügyelőségei változatlanul ellátják az első fokú munkavédelmi, munkaügyi hatósági hatásköröket, illetékességük a kormányhivatalok illetékességéhez igazodik.

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1369 Budapest, Pf.: 481.