Innovációs és Technológiai Minisztérium – Munkavédelem – Foglalkoztatás-felügyelet Honlapja

Keresés:

HÍREK


2017.06.08. - Biztonsági kultúra és tudatosság a profit érdekében

Biztonsági kultúra és tudatosság a profit érdekében címmel 50 fő részvételével szemináriumot rendeztünk Székesfehérváron a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában az Enterprise Europe Network-kel közös szervezésben.

A rendezvényt Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg. Balogh Katalin, az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) Nemzeti Fókuszpontjának vezetője és Buda Csilla, az Enterprise Europe Network (EEN) irodavezető, az EU-OSHA munkavédelmi nagykövete előadásaikban bemutatták az EU-OSHA és az EEN céljait, működésüket, együttműködésüket.

A szemináriumon azokról a módszerekről, eredményekről esett szó, amelyek hozzájárulnak a munkahelyen a biztonsági kultúra és tudatosság kiépítéséhez, fejlesztéséhez. Az e téren szerzett tapasztalataikat magyarországi vállalkozások munkavédelmi vezetői mutatták be. A helyes gyakorlatok megismertetése segíthet abban, hogy Ön is eredményesen alkalmazza munkahelyén a munkavédelmi oktatási, az egészségfejlesztési programokat.

Az előadások az előadó nevére kattintva letölthetők:

Fényképek a rendezvényről:


 

2017-06-08,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás

Bemutatkozás


 
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:
Innovációs és Technológiai Minisztérium
PROJEKT CÍME: „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése”
SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hárommilliárd-nyolcszázmillió forint.
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Részletek
PROJEKT KEZDŐ ÉS BEFEJEZŐ DÁTUMA: 2018.01.01. – 2021.12.31.
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi hatóságként, valamint munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalt jelölte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Innovációs és Technológiai Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1440 Budapest, Pf.: 1.