Nyelv választás: Magyar | EnglishFőoldalra | Honlaptérkép
Keresés:

Kapcsolat, szervezet


Általános információk


Kapcsolódó szervezetek


Ezen az oldalon találhatja meg a munkavállalók szolgáltatások nyújtása keretében történő kiküldetéséről szóló 96/71/EK irányelv érvényesítéséről és a belső piaci információs rendszer keretében történő igazgatási együttműködésről szóló 1024/2012/EU rendelet (az IMI-rendelet) módosításáról szóló 2014/67/EU IRÁNYELV 5. cikke szerinti információkat, továbbá a foglalkoztatás-felügyeleti hatóság tevékenységéről szóló 115/2021. (III. 10.) Korm. rendelet 27. §-ának megfelelően egy rövid regisztrációt követően itt tehet eleget nyilatkozattételi és adatszolgáltatási kötelezettségének, amennyiben határokon átnyúló szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez Magyarország területén a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 295. §-a szerinti munkavállalót foglalkoztat vagy kíván foglalkoztatni. Kérdés esetén kattintson a „Kérdések” menüpontra.

2024. március 1-jétől megújult honlapunk, így a határokon átnyúló munkaerőmozgás keretében történő foglalkoztatás bejelentése is ezen az új felületen tehető meg. A kiküldetések felrögzítéséhez az új honlapunkon ismételt regisztráció szükséges. Ezen a régi honlapunkon felrögzített bejelentések nem kerültek átemelésre az új honlapra, ugyanakkor azok továbbra is érvényesek, nem szükséges ismételten felrögzíteni őket.
A kiküldetések felrögzítésére szolgáló régi felület ideiglenesen még elérhető, de új bejelentéseket kérjük itt már ne rögzítsenek!


 

 

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a bejelentéshez

Adatkezelési tájékoztató


Amennyiben Magyarországról szeretne más EGT tagállamba szolgáltatásnyújtás keretében munkavállalókat kiküldeni, a legördülő listából kiválasztva a célországot az ottani szabályokról az alábbi oldalon tájékozódhat:  
https://europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/posted-workers/index_hu.htm
 Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelem
Foglalkoztatás-felügyelet
Postacím: 1358 Budapest, Pf.: 17.

E-mail:
munkavedelmi-foo@ngm.gov.hu
foglalkoztatas.felugyeleti-foo@ngm.gov.hu