Nemzetgazdasági Minisztérium – Munkavédelem – Foglalkoztatás-felügyelet Honlapja

Keresés:

Előszó

 25loggo50shvissza

 

 

1. Előszó az elektronikus kiadványhoz

 

Az OMMF idén ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját. A jubileumról hatóságunk 2009. október 20-án, az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által szervezett Országos Munkavédelmi Fórum keretében megtartott ünnepi rendezvényen emlékezett meg.

Elektronikus kiadványunkat szintén a negyedszázados évforduló alkalmából készítettük el. Webes összeállításunkban olvashatók többek között a munkavédelem és az OMMF története, a jubileumi rendezvényen elhangzott előadások, a szervezetünk néhány kiemelkedő képviselőjével készített interjúk, illetve munkavédelmi témájú szemelvények néhány régi szakkiadványból. Megtekinthetők továbbá a kollégáink által összegyűjtött, a hatóság történetéhez kapcsolódó emlékek, relikviák. A munkatársak lelkes gyűjtőmunkáját ezúton is szeretnénk megköszönni.

A gazdag anyag bemutatásához, az ünnephez azonban némi keserűség is keveredett: szűkös anyagi lehetőségeink nem tették lehetővé, hogy az évforduló kapcsán tartott megemlékezésen minden alapítótaggal, érintett kollégával, jelenlegi munkatárssal  együtt vehessünk részt a meghitt köszöntésen, hiszen az lett volna a legteljesebb és igazán felemelő ünneplés.

A honlapunkra látogatóknak - kollégáknak és érdeklődőknek - jó böngészést, szép emlékezést, kellemes időtöltést kívánva ajánljuk figyelmébe jubileumi összeállításunkat.

 

 

 

 


Bemutatkozás

MEGÚJULT HONLAPUNK


TOVÁBB AZ ÚJ HONLAPRA
 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Gazdaságfejlesztési Minisztérium
PROJEKT CÍME: „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése”
SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hárommilliárd-nyolcszázmillió forint.
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Részletek
PROJEKT KEZDŐ ÉS BEFEJEZŐ DÁTUMA: 2018.01.01. – 2023.10.31.
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a foglalkoztatás-felügyeleti hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi hatóságként, valamint foglalkoztatás-felügyeleti hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalt jelölte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Irányítási Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztály
Postacím: 1358 Budapest, Pf.: 17.