Gazdaságfejlesztési Minisztérium – Munkavédelem – Foglalkoztatás-felügyelet Honlapja

Keresés:

HÍREK


2020.07.28. - Az ITM Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályának felhívása
- az #EU4FAIRWORK kampány keretében szervezett európai uniós versenyen történő részvételre.

2020 márciusában a be nem jelentett munkavégzés elleni európai platform és az Európai Munkaügyi Hatóság #EU4FairWork néven elindította az első, a bejelentett munkavégzés előnyeit bemutató, figyelemfelhívó európai uniós kampányt.

A kampányról bővebben a következő weboldalon olvashat: https://ec.europa.eu/social/eu4fairwork

A kampány keretében versenyt hirdettek mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára. A szerencsés győztesek értékes nyeremények közül választhatnak.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 21.

Ha ön munkavállaló

Megosztaná személyes történetét és tapasztalatait a bejelentett munkával vagy a munkavállalói jogokkal kapcsolatban? Kíváncsian várjuk! Nevezzen az #EU4FairWork versenyre 2020. augusztus 21-ig, melyen fantasztikus nyereményeket nyerhet, és felhívhatja mások figyelmét a munkavállalók jogainak fontosságára.

A versenyen való részvételhez töltsön fel egy fényképet vagy egy legfeljebb 90 másodperces videót a lenti, angol nyelvű weboldalon keresztül, mely a bejelentett munka előnyeit, illetve az Ön azzal kapcsolatos tapasztalatait mutatja be kreatív módon! Fontos, hogy a pályamunka kreatív módon szerepeltesse az „Earn. Declare. Benefit." kampányszlogent, valamint az #EU4FairWork hashtaget.
A nyeremények között VR headset, tablet, fényképezőgép, hordozható miniszámítógép, LinkedIn Premium előfizetés szerepelnek.

Jelentkezzen az alábbi, angol nyelvű weboldalon, ahol a részletes pályázati kiírás és a nyeremények teljes listája is megtalálható: http://wshe.es/8G6d6CUr

Ha ön munkáltató

Milyen pozitív tapasztalatai voltak a vállalkozásának a bejelentett munka kapcsán az utóbbi időben? Szeretné megosztani másokkal azt az üzenetet, hogy a bejelentéssel történő foglalkoztatás meghozza gyümölcsét, és tisztességes versenyre ösztönözni más cégeket? Kíváncsian várjuk! Nevezzen az #EU4FairWork versenyre 2020. augusztus 21-ig, melyen fantasztikus nyereményeket nyerhet, és felhívhatja mások figyelmét a bejelentett foglalkoztatás fontosságára.

A versenyen való részvételhez töltsön fel egy fényképet vagy egy legfeljebb 90 másodperces videót a lenti, angol nyelvű weboldalon keresztül, és röviden ismertesse a bejelentett munka fontosságát az Ön szervezeténél! Fontos, hogy a pályamunka kreatív módon szerepeltesse a „Fair Work, Fair Play" kampányszlogent, valamint az #EU4FairWork hashtaget.
A nyeremények között egyedi céges videó, online tréningre felhasználható voucher, csapatépítő buli, céges logóval ellátott promóciós termékek szerepelnek.

Jelentkezzen az alábbi, angol nyelvű weboldalon, ahol a részletes pályázati kiírás és a nyeremények teljes listája is megtalálható: https://dff46c7e.wishpondpages.com/eu4fairwork/
 

2020-07-28,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás

Bemutatkozás


 
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:
Gazdaságfejlesztési Minisztérium
PROJEKT CÍME: „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése”
SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hárommilliárd-nyolcszázmillió forint.
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Részletek
PROJEKT KEZDŐ ÉS BEFEJEZŐ DÁTUMA: 2018.01.01. – 2023.09.30.
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a foglalkoztatás-felügyeleti hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi hatóságként, valamint foglalkoztatás-felügyeleti hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalt jelölte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Munkavédelmi Irányítási Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztály
Postacím: 1358 Budapest, Pf.: 17.