Technolgiai s Ipari Minisztrium Munkavdelem Foglalkoztats-felgyelet Honlapja

Keress:

Munkavdelmi Kpviselk Fruma

A Munkavdelmi Kpviselk Frumnak clja, hogy online felletet biztostson a munkavdelmi kpvisel vlaszts lebonyoltsval, valamint a munkavdelmi kpviselk mkdsvel kapcsolatos tudnivalk megismershez. Az rlap kitltsvel krdst tehet fel a munkavdelmi hatsg rszre, ugyanakkor megismerheti a korbban feltett krdsek s az azokra adott vlaszok anonimizlt lerst is.

ADATKEZELSI TJKOZTAT a munkavdelmi hatsg tjkoztats s tancsads nyjtsval kapcsolatosan felmerl adatkezelse kapcsn

Szves figyelmbe ajnljuk a Munkavdelmi Bizottsg 2016. december 12-n kzztett tjkoztatst s ajnlst a munkavdelmi rdekkpviselet, rdekegyeztets egyes krdseirl, valamint az ajnls munkavdelmi kpviselk vlasztsnak szablyairl szl fggelkt.

Amennyiben ltalnos munkavdelmi krdse van, krjk forduljon a Munkavdelmi Informcis Szolglathoz az ingyenesen hvhat telefonszmon vagy e-mailben.


 

 


 


Bemutatkozs


 
KEDVEZMNYEZETT NEVE:
Innovcis s Technolgiai Minisztrium
PROJEKT CME: „Jogszer foglalkoztats fejlesztse”
SZERZDTT TMOGATS SSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hrommillird-nyolcszzmilli forint.
TMOGATS MRTKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Rszletek
PROJEKT KEZD S BEFEJEZ DTUMA: 2018.01.01. – 2022.09.30.
PROJEKT AZONOST SZMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormny az llami foglalkoztatsi szerv, a munkavdelmi s munkagyi hatsg kijellsrl, valamint e szervek hatsgi s ms feladatainak elltsrl szl 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavdelemmel s a foglalkoztats-felgyeleti hatsgi tevkenysggel kapcsolatos kzigazgatsi feladatok elltsra munkavdelmi hatsgknt, valamint foglalkoztats-felgyeleti hatsgknt a foglalkoztatspolitikrt felels minisztert, tovbb a fvrosi s megyei kormnyhivatalt jellte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatsgi nyilvntarts" a kzbeszerzsekhez s tmogatsokhoz honlapunkon kvl kzvetlenl is elrhet az albbi cmen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsold szervezetek

Technolgiai s Ipari Minisztrium
Munkavdelmi Irnytsi Fosztly
Foglalkoztats-felgyeleti Irnytsi Fosztly
Postacm: 1440 Budapest, Pf.: 1.