Innovcis s Technolgiai Minisztrium Munkavdelem Foglalkoztats-felgyelet Honlapja

Keress:

TJKOZTATS - FELVILGOSTS

JOGI NYILATKOZAT

Felhvjuk szves figyelmt, hogy az Innovcis s Technolgiai Minisztrium s a szakmai irnytsa al tartoz munkagyi hatsgi munkt vgz szervek (a tovbbiakban: munkagyi hatsg) tjkoztat s felvilgost tevkenysge az llami foglalkoztatsi szerv, a munkavdelmi s munkagyi hatsg kijellsrl, valamint e szervek hatsgi s ms feladatainak elltsrl szl 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendelet 7. § (3) bekezdsn alapul, mely az Alkotmnybrsg 60/1992. (XI. 17.) AB hatrozata, valamint a jogalkotsrl szl trvny rendelkezsei alapjn nem minsl a hatsg llsfoglalsnak, jogi irnymutatsnak, valamint munkajogi tancsadsnak sem. A tjkoztats, illetve felvilgosts a munkagyi hatsg szakmai llspontjt tkrzi, amely egy esetleges jogvita esetn az eljr brsgot nem kti.
A munkagyi hatsg hatskrbe nem tartoz krdsekben az Innovcis s Technolgiai Minisztrium s a szakmai irnytsa al tartoz munkagyi hatsgi munkt vgz szervek kizrlag az illetkessggel s hatskrrel rendelkez hatsg megnevezsre jogosultak, feltve, hogy az illetkessg, hatskr a krds alapjn megllapthat.

Tjkoztatjuk, hogy kizrlag a munkagyi ellenrzs trgykrbe tartz krdsek megvlaszolsra kerl sor, amennyiben munkavdelmi krdse van
, azt itt teheti fel.

Nyilatkozat a szemlyes adatok vdelmrl


A munkagyi hatsg szmra kiemelt fontossg cl a tjkozat, felvilgost tevkenysg sorn megadott szemlyes adatok vdelme. 
Az e-mailen trtn kapcsolatfelvtelhez nnek regisztrlnia kell honlapunkon, melyhez nv, internetes elrhetsg s jelsz megadsa szksges. A regisztrci sorn tudomsunkra jutott szemlyes adatok (nv, e-mail cm) kezelse teljes mrtkben megfelel a kzponti llamigazgatsi szervek honlapjaira vonatkoz tartalmi s formai egysgestsi kvetelmnyeknek. A felhasznl szemlyes adataihoz kizrlag a munkagyi hatsg kormnytisztviseli a feladatuk elltshoz, a tjkoztat felvilgost tevkenysg teljestshez, azaz a krdsek megvlaszolshoz szksges mrtkben frnek hozz. A munkagyi hatsg a felhasznlk szemlyes adatait harmadik flnek nem adja ki.
A munkagyi hatsg a regisztrcis eljrs sorn a krdsek tjn bekrt adatokon kvl egyb (gy pldul a bejelentkezskor hasznlt szoftver tpusra, a bejelentkezs helyre, az IP cmre utal) adatokat semmilyen mdon nem gyjt, illetve szerez meg.
A honlapon trtn regisztrcival a felhasznl rutal magatartsval hozzjrul az ltala megadott nv kezelshez, mely alapjn a munkagyi hatsg tudomsra jut, a krdezre vonatkoz szemlyes adatok (nv, e-mail cm) kezelse teljes mrtkben megfelel a kzponti llamigazgatsi szervek honlapjaira vonatkoz tartalmi s formai egysgestsi kvetelmnyeknek.

 Kijelentem, hogy az Adatvdelmi tjkoztatt megismertem s elfogadom.


Bemutatkozs


 
KEDVEZMNYEZETT NEVE:
Innovcis s Technolgiai Minisztrium
PROJEKT CME: „Jogszer foglalkoztats fejlesztse”
SZERZDTT TMOGATS SSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hrommillird-nyolcszzmilli forint.
TMOGATS MRTKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Rszletek
PROJEKT KEZD S BEFEJEZ DTUMA: 2018.01.01. – 2022.03.31.
PROJEKT AZONOST SZMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormny az llami foglalkoztatsi szerv, a munkavdelmi s munkagyi hatsg kijellsrl, valamint e szervek hatsgi s ms feladatainak elltsrl szl 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavdelemmel s a munkagyi hatsgi tevkenysggel kapcsolatos kzigazgatsi feladatok elltsra munkavdelmi hatsgknt, valamint munkagyi hatsgknt a foglalkoztatspolitikrt felels minisztert, tovbb a fvrosi s megyei kormnyhivatalt jellte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatsgi nyilvntarts" a kzbeszerzsekhez s tmogatsokhoz honlapunkon kvl kzvetlenl is elrhet az albbi cmen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsold szervezetek

Innovcis s Technolgiai Minisztrium
Munkavdelmi Fosztly
Foglalkoztats-felgyeleti Fosztly
Postacm: 1440 Budapest, Pf.: 1.