Innovcis s Technolgiai Minisztrium Munkavdelem Foglalkoztats-felgyelet Honlapja

Keress:

HREK


2020.07.28. - Az ITM Foglalkoztats-felgyeleti Fosztlynak felhvsa
- az #EU4FAIRWORK kampány keretében szervezett európai uniós versenyen történ részvételre.

2020 mrciusban a be nem jelentett munkavgzs elleni eurpai platform s az Eurpai Munkagyi Hatsg #EU4FairWork nven elindtotta az els, a bejelentett munkavgzs elnyeit bemutat, figyelemfelhv eurpai unis kampnyt.

A kampnyrl bvebben a kvetkez weboldalon olvashat: https://ec.europa.eu/social/eu4fairwork

A kampny keretben versenyt hirdettek mind a munkavllalk, mind a munkltatk szmra. A szerencss gyztesek rtkes nyeremnyek kzl vlaszthatnak.

Jelentkezsi hatrid: 2020. augusztus 21.

Ha n munkavllal

Megosztan szemlyes trtnett s tapasztalatait a bejelentett munkval vagy a munkavllali jogokkal kapcsolatban? Kvncsian vrjuk! Nevezzen az #EU4FairWork versenyre 2020. augusztus 21-ig, melyen fantasztikus nyeremnyeket nyerhet, s felhvhatja msok figyelmt a munkavllalk jogainak fontossgra.

A versenyen val rszvtelhez tltsn fel egy fnykpet vagy egy legfeljebb 90 msodperces videt a lenti, angol nyelv weboldalon keresztl, mely a bejelentett munka elnyeit, illetve az n azzal kapcsolatos tapasztalatait mutatja be kreatv mdon! Fontos, hogy a plyamunka kreatv mdon szerepeltesse az „Earn. Declare. Benefit." kampnyszlogent, valamint az #EU4FairWork hashtaget.
A nyeremnyek kztt VR headset, tablet, fnykpezgp, hordozhat miniszmtgp, LinkedIn Premium elfizets szerepelnek.

Jelentkezzen az albbi, angol nyelv weboldalon, ahol a rszletes plyzati kirs s a nyeremnyek teljes listja is megtallhat: http://wshe.es/8G6d6CUr

Ha n munkltat

Milyen pozitv tapasztalatai voltak a vllalkozsnak a bejelentett munka kapcsn az utbbi idben? Szeretn megosztani msokkal azt az zenetet, hogy a bejelentssel trtn foglalkoztats meghozza gymlcst, s tisztessges versenyre sztnzni ms cgeket? Kvncsian vrjuk! Nevezzen az #EU4FairWork versenyre 2020. augusztus 21-ig, melyen fantasztikus nyeremnyeket nyerhet, s felhvhatja msok figyelmt a bejelentett foglalkoztats fontossgra.

A versenyen val rszvtelhez tltsn fel egy fnykpet vagy egy legfeljebb 90 msodperces videt a lenti, angol nyelv weboldalon keresztl, s rviden ismertesse a bejelentett munka fontossgt az n szervezetnl! Fontos, hogy a plyamunka kreatv mdon szerepeltesse a „Fair Work, Fair Play" kampnyszlogent, valamint az #EU4FairWork hashtaget.
A nyeremnyek kztt egyedi cges vide, online trningre felhasznlhat voucher, csapatpt buli, cges logval elltott promcis termkek szerepelnek.

Jelentkezzen az albbi, angol nyelv weboldalon, ahol a rszletes plyzati kirs s a nyeremnyek teljes listja is megtallhat: https://dff46c7e.wishpondpages.com/eu4fairwork/
 

2020-07-28,
A rovat tovbbi hrei
Tovbbklds e-mailben   Tovbbklds e-mailben     Nyomtats  Nyomtats

Bemutatkozs


 
KEDVEZMNYEZETT NEVE:
Innovcis s Technolgiai Minisztrium
PROJEKT CME: „Jogszer foglalkoztats fejlesztse”
SZERZDTT TMOGATS SSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hrommillird-nyolcszzmilli forint.
TMOGATS MRTKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Rszletek
PROJEKT KEZD S BEFEJEZ DTUMA: 2018.01.01. – 2021.12.31.
PROJEKT AZONOST SZMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormny az llami foglalkoztatsi szerv, a munkavdelmi s munkagyi hatsg kijellsrl, valamint e szervek hatsgi s ms feladatainak elltsrl szl 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavdelemmel s a munkagyi hatsgi tevkenysggel kapcsolatos kzigazgatsi feladatok elltsra munkavdelmi hatsgknt, valamint munkagyi hatsgknt a foglalkoztatspolitikrt felels minisztert, tovbb a fvrosi s megyei kormnyhivatalt jellte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatsgi nyilvntarts" a kzbeszerzsekhez s tmogatsokhoz honlapunkon kvl kzvetlenl is elrhet az albbi cmen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsold szervezetek

Innovcis s Technolgiai Minisztrium
Munkavdelmi Fosztly
Foglalkoztats-felgyeleti Fosztly
Postacm: 1440 Budapest, Pf.: 1.